DRIE Nieuwe BeemSTERREN

Restaurant Stoer

In het begin van 2018 zijn er DRIE nieuwe BeemSTERREN bijgekomen: bijzondere met STER genoteerde locaties in het werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. Zo kun je bij STOER, in Noordbeemster, terecht voor heerlijke lunches, borrels en diners! Daarnaast is STOER ook de perfecte plek om in het huwelijksbootje te stappen. Door het BeemSTER-schap geeft STOER aan de toerist van harte welkom te heten en graag te helpen met tips en bijzonderheden over de Beemster. Wees welkom!

Restaurant Stoer

Een andere nieuwe BeemSTER is de Kaasboerderij Groot. Dit is een bijzonder melkveebedrijf dat van eigen koeienmelk de heerlijkste zuivelproducten maakt. In de recentelijk gebouwde kaasmakerij maken zij via een ambachtelijk proces onder andere heerlijke kaas. In de winkel welke is gevestigd op hetzelfde terrein kun je terecht voor al deze verse zuivel, hmm.. heerlijk!

Kaasboederij Groot

En bij Brasserie Alles met Liefde kun je genieten van lunch en diner. De familie Van Wersch staat graag voor je klaar met de lekkerste huisgemaakte en veelal regionale producten. Geniet van een persoonlijke aanpak, echte aandacht en liefde voor de producten en gasten. Hier is echt ‘alles met liefde’!

Brasserie Alles met Liefde

 ‘BeemSTERREN’ zijn bijzondere geselecteerde locaties in het werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. Dit zijn enthousiaste en succesvolle ondernemers en organisaties die het cultuurhistorische verhaal van De Beemster graag aan toeristen/bezoekers vertellen. Het zijn unieke locaties waar je kunt rekenen op een gastvrije en warme ontvangst. Het zijn de ultieme pleisterplaatsen wanneer je even wilt genieten van het uitzicht, toe bent aan een kopje koffie, op zoek bent naar een folder, arrangement, route of brochure over de streek, een culturele verrassing of een lekker Beemster product wilt proeven. Voor meer informatie kijk op Visit Beemster >>>