Amsterdam Marketing schenkt aan Visit Beemster

Amsterdam Marketing schenkt aan Visit Beemster

Onlangs heeft Visit Beemster een mooi bedrag ontvangen van Amsterdam Marketing; 7500 euro (+2500 via Bureau Toerisme Laag Holland). Amsterdam Marketing stelde een bedrag van 45.000 euro beschikbaar voor initiatieven passend in het project Amsterdam Bezoeken Holland Zien. Partijen konden een beroep doen op dit budget door een plan voor te leggen met activiteiten die aansluiten op de doelstelling van dit project: meer internationale bezoekers aan Amsterdam de regio rondom Amsterdam laten bezoeken. Er waren 22 inzendingen. Negen aanvragen werden gehonoreerd, waaronder Visit Beemster.

Visit Beemster gaat dit bedrag gebruiken in het project van de elektrische auto's (Renaullt Twizy's) waarmee de toerist De Beemster op een unieke, duurzame en attractieve manier kan beleven. De auto's worden voorzien van meertalige tablets waarmee we de toerist in de meest voorkomende talen kunnen voorzien van informatie en ze alle mooie plekken in De Beemster kunnen zien, proeven en bezoeken. Het plan is dat de eerste auto's vanaf november door De Beemster gaan rijden en door iedereen gehuurd kunnen worden. 

Dit project wordt een mooie samenwerking met ondernemers die De Beemster & Visit Beemster een warm hart toedragen en willen bijdragen aan de investering in deze auto's. Voor hun eenmalige bijdrage mogen zij 5 jaar lang jaarlijks een dag gebruik maken van deze auto's voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of voor hun klanten die De Beemster willen zien. Als er bedrijven zijn die hier ook aan willen bijdragen en/of meer informatie over willen ontvangen dan kunnen ze contact opnemen met Visit Beemster (secretaris@bezoekerscentrumbeemster.nl).