Swan Market in de Van Nellefabriek

zondag 12 november 2017, 11:00 uur
Swan Market in de Van Nellefabriek

Swan Market is een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is en geeft je de mogelijkheid eens binnen te gluren bij UNESCO werelderfgoed de Van Nellefabriek.

Op de Swan Market worden handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items aangeboden door de creatieve deelnemers. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleine Swanners!

van 11:00 - 17:00 - Entree tot 15:30 uur: € 2,- (<18 en >65 = GRATIS) - Entree na 15:30 uur: GRATIS

De Van Nellefabriek - is ons jongste werelderfgoed; in juni 2014 is het door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. De tussen 1925 en 1931 gebouwde, voormalige koffie-, thee- en tabaksfabriek van Van Nelle is een van de meest uitzonderlijke iconen van industriële architectuur in de wereld uit het begin van de twintigste eeuw, de periode van het Nieuwe Bouwen. Het complex met zijn karakteristieke gevels van staal en glas en betonnen draagconstructies vormt de uitdrukking van de 'ideale fabriek', met daglicht dat aangename werkomstandigheden biedt in de fabriek en openheid uitstraalt naar de buitenwereld.